ua en ru

Із сектора Гази обстріляли ракетами місце поблизу від поховання Шарона

Незабаром після похорону екс-прем'єра Ізраїлю Аріеля Шарона неподалік від місця поховання впали дві ракети, випущені із сектора Гази.

Незабаром після похорону колишнього прем'єр-міністра Ізраїлю Аріеля Шарона неподалік від місця поховання впали дві ракети, випущені із сектора Гази, передає Deutsche Welle.

Ніхто із 1,5 тис. людей, що брали участь у похоронах, не постраждав. На похороні були присутні віце-президент США Джо Байден, глава МЗС ФРН Франк-Вальтер Штайнмайер і спікер російської Державної думи Сергій Наришкін.

Деякий час по тому ізраїльська авіація завдала удару у відповідь по сектору Гази, атакувавши тренувальний табір і військову базу організації "Ісламський джихад".

Колишній прем'єр-міністр Ізраїлю Аріель Шарон помер 11 січня 2014 р. на 86-му році життя. Політична кар'єра Шарона обірвалася у 2006 р. На початку січня 2006 р. він переніс обширний інсульт і впав у кому, в якій знаходився вісім років. Політик був вчора похований поруч з могилою своєї дружини Лілі, яка померла у 2000 р., на приватній фермі Шикмім.