ua en ru

З 48 загиблих в Одесі досі не встановлені особи п'яти осіб, - ОДА

З 48 загиблих в результаті зіткнень в Одесі 2 травня 2014 р. досі не встановлені особи п'яти осіб.

З 48 загиблих в результаті зіткнень в Одесі 2 травня 2014 р. досі не встановлені особи п'яти осіб. Про це у своєму Facebook повідомила заступник голови Одеської ОДА Зоя Казанжі, посилаючись на інформацію Управління охорони здоров'я облдержадміністрації.

"Станом на 11 травня: загиблих і померлих - 48 осіб. З них - п'ятеро людей невідомі (одна жінка і четверо чоловіків)", - написала Казанжи.

При цьому, починаючи з 2 травня, у лікарнях міста померли п'ятеро людей.

Крім того, за її словами, всього за медичною допомогою звернулися 247 постраждалих, госпіталізовано - 99, з них у важкому стані - 35.

"За характером пошкоджень: вогнепальні поранення - 27, колото-рубані поранення - 31, термічні травми та отруєння продуктами горіння - 26, травми, пов'язані з пошкодженнями тупими предметами та іншої етіології - 163", - додала помічник одеського губернатора.

Також вона зазначила, що станом на 12 травня 44 людини залишаються в лікарні, чотири пацієнта у важкому стані. 148 постраждалим надана амбулаторна допомога.

Зазначимо, раніше ЗМІ опублікували список з 42 загиблих під час трагедії в Будинку профспілок в Одесі 2 травня.

Нагадаємо, 2 травня в Одесі на Соборній площі зібралися фанати футбольних клубів "Чорноморець" (Одеса) і "Металіст" (Харків), щоб пройти маршем у Центральний парк культури і відпочинку ім. Тараса Шевченка, де на стадіоні "Чорноморець" повинен був відбутися матч.

До них приєдналися громадяни, в руках яких були прапори України. Після виконання гімну України колона розпочала рух, коли з боку Олександрівського проспекту з'явилися прихильники федералізації. Почалися сутички.

В результаті бійки на вулиці загинули 4 людини. Потім проросійських активістів відтіснили в Будинок профспілок на Куликовому полі Одеси. Там сталася пожежа. В результаті пожежі загинули близько 46 проросійських активістів.