ua en ru

Італійський автоконцерн Fiat скорочує 20% менеджерських позицій

Італійський автоконцерн Fiat вимушений скоротити штат менеджерів в Європі більш ніж на 20%, повідомляє телеканал "Росія 24".

Причиною такого рішення стала програма по скороченню операційних витрат, виконання якої життєво необхідне для автоконцерну. Згідно з інформацією агентства Bloomberg, компанія скоротить 110 з 550 менеджерських позицій в регіоні в сегменті автомобілів для масового ринку, включаючи бренди Fiat, Alfa Romeo і Lancia.
Причому в основному звільнення торкнуться Італії, через занадто високу кількість кадрів відповідного рівня, в країні буде скорочено 100 позицій.

Раніше керівництво концерну прийняло рішення відкласти нові інвестиції в заводи на території Італії через різке падіння продажів на європейському ринку.

Нова інвестиційна програма автоконцерну буде опублікована в жовтні разом зі звітністю за III квартал. Fiat доведе до кінця модернізацію заводу в Грульяско, де збиратимуть новий седан Maserati Quattroporte, складальної лінії в Модені, де будуть виробляти спорткар Alfa 4C, і підприємства в Пратола-Серра, де виробляють двигуни.

Читайте також: Продажі автомобілів в Італії в серпні впали на 20%