ua en ru

В Італії під час розборок мафії загинули 4 людини

В Італії під час розборок мафії загинули 4 людини Фото: розборки мафії (Wikipedia Vinzseventyfive)

Під час розбірок загинув кримінальний авторитет Маріо Лучано Роміто

В Італії під час розборок мафії загинули 4 людини, в числі яких виявились 2 випадкових свідка. Про це повідомляє La Repubblica, посилаючись на інформацію місцевої поліції.

"Чотири людини були розстріляні з засідки на провінційній дорозі недалеко від залізничного вокзалу Сан-Марко-ін-Ламіс (в провінції Фоджа на півдні Італії). Ціллю атаки був місцевий кримінальний авторитет Маріо Лучано Роміто, однак інцидент також коштував життя двом братам, місцевим селянам, які були мимовільними свідками вбивства", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, на місці загинув також шурин кримінального авторитета - Маттео де Пальма.

Так, Роміто і Пальма перебували в Volkswagen Beetle біля залізничного полотна, коли поруч з ними загальмував невідомий автомобіль, звідки по Volkswagen відкрили вогонь.

Також невідомі застрелили двох фермерів, які опинилися неподалік і намагалися втекти від убивць на своєму Fiat Fiorino. Один з фермерів загинув на місці, другий помер від отриманих поранень у лікарні.

Наголошується, що 50-річний Роміто був главою мафіозного клану, який базувався в місті Манфредонія в провінції Фоджа. Клан Роміто вступив у конфлікт з іншим кланом, що знаходиться в області Монте-Гаргано в тій же провінції. Поліція вважає, що бойовики клану суперника влаштували засідку на Роміто.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що італійська поліція провела спеціальну операцію по боротьбі з мафією на півдні країни, в результаті якої затримано 116 членів мафіозних структур.