ua en ru

В Італії призначили попередній допит у справі затриманого нацгвардійця Марківа

В Італії призначили попередній допит у справі затриманого нацгвардійця Марківа Фото: Нацгвардія (flickr.com-Нацгвардія України)

На попередньому засіданні не буде розглядатися питання про обрання запобіжного заходу для Марківа

Попередній допит у справі колишнього солдата Національної гвардії України Віталія Марківа, затриманого в Італії нібито за підозрою у вбивстві італійського журналіста, призначили на понеділок 17 липня. Про це повідомив адвокат Марківа Раффаеле делла Валле, передає "Радіо Свобода".

Так, зазначено, що допит буде проходити в місті Павія. Допит проведуть з метою встановити розвиток подій, питання про обрання запобіжного заходу для Марківа розглядатися не буде.

"Ми заявимо про невинність затриманого. Це буде попередній допит, щоб зрозуміти, як розвивалися події", - сказав Валле.

Також, повідомляється, що представники генерального консульства України в Мілані подали запит на дозвіл бути присутнім на допиті, проте їх можуть не допустити, враховуючи закритий порядок засідання.

Нагадаємо, раніше було відомо, що Національна гвардія України стурбована арештом заступника командира взводу батальйону оперативного призначення імені Героя України генерала Сергія Кульчицького сержанта Віталія Марківа.