ua en ru

В Італії після матчу "Ювентус" - "Реал" у тисняві постраждало 600 осіб

В Італії після матчу "Ювентус" - "Реал" у тисняві постраждало 600 осіб Фото: натовп уболівальників у Турині

У критичному стані перебуває 7-річна дитина, також у важкому стані ще 10 осіб

В Італії в місті Турин у тисняві постраждало більше 600 уболівальників після закінчення матчу фіналу Ліги чемпіонів "Ювентус" - "Реал". Про це повідомляє Gazzetta Dello Sport.

Зазначено, що інцидент стався на площі Сан-Карло, коли вболівальники дивилися матч на великому екрані. Після закінчення матчу натовп почав рухатися, а багато бігли в паніці через гуркіт.

За даними видання, неясно, що стало причиною паніки. Очевидець розповів, що один із "хлопчиків" запустив петарду і сказав, що це була бомба. За іншою версією, впали перила сходів на підземній парковці.

Як повідомляє італійська газета, люди подумали, що вибухнула бомба, і побігли, багато з них падало. Видання відзначає, що кількість постраждалих може зрости. Крім того, в критичному стані перебуває семирічна дитина, також у важкому стані ще 10 осіб.

Як уточнюється, паніка спочатку почалася після вибуху петарди, а потім посилилася, коли впали перила на підземній парковці.

Нагадаємо, 3 червня пройшов фінальний матч Ліги чемпіонів з футболу. За його підсумками, іспанський "Реал" обіграв італійський "Ювентус" із рахунком 4-1.