ua en ru

Ірландія - Швеція: команди розійшлися внічию

Ірландія - Швеція: команди розійшлися внічию Фото: Ірландія - Швеція

Завершився черговий матч Євро-2016

На Євро-2016 відбувся матч між збірними Швеції та Ірландії. Команда Ібрагімовича зуміла здобути одне очко, мінімально поступаючись по ходу поєдинку.

13 червня, 19:00
Сен-Дені, "Стад де Франс"
Ірландія - Швеція 1:1
Голи: Хулахан, 48 - Кларк, 72 (автогол)

Ірландія: Рендольф, Коулман, Кларк, О'шi, Уїлан, Маккарті (Макгiдi, 84), Лонг, Хендрік, Уолтерс (Макклiн, 64), Брейді, Хулахан (Кiн, 79)
Швеція: Ісакссон, Лустіг (Йоханссон, 44), Гранквіст, М. Ольссон, Нільссон-Лінделоф, Форсберг, Чельстрем, Берг (Гвiдеттi, 58), Ларссон, Левицькі (Екдаль, 85), Ібрагімович

Перший тайм почався очікувано. Велика кількість боротьби в центрі поля не залишила місця для футболу, в перші десять хвилин небезпечних моментів біля воріт обох команд практично не було. Ближче до двадцятої хвилини зустрічі ірландці непогано виконали кутовий, але О'ші не зумів перевести м'яч у ворота після непоганої передачі від Кларка.

Друга половина першого тайму запам'яталася дальніми ударами Брейді і Хендріка. Після удару першого м'яч пролетів в сантиметрах над поперечиною, другий перевірив на міцність каркас воріт. У шведів був потенційно небезпечний штрафний, але Златан не зумів перехитрити гравців з стінці, пробивши низом.

У другому таймі ірландці продовжили атакувати, досить швидко втіливши перевагу у забитий гол. Коулман пройшов по флангу і обіграв Форсберга, після чого віддав пас на Хулахана, який в дотик переправив м'яч у ворота.

Пропущений гол активізував шведів, але їх атаки не були небезпечними. Лише на 72 хвилині вдалося зрівняти рахунок - Златан навісив, м'яч потрапив в голову захисника Ірландії і відскочив у ворота.

Після забитого голу гра дещо заспокоїлася. Шведи продовжували тиснути, але при цьому небезпечних моментів біля воріт ірландців практично не було.