ua en ru

"Інтер" поклав відповідальність за інцидент зі Столярової на іншу компанію

"Інтер" поклав відповідальність за інцидент зі Столярової на іншу компанію Фото: Марія Столярова

В "Інтері" заявили, що програму "Подробиці тижня" виробляє компанія "Національні інформаційні системи"

Телеканал "Інтер" поклав відповідальність за інцидент з Марією Столяровою на компанію "Національні інформаційні системи". Про це йдеться в офіційній заяві на сайті телеканалу.

У заяві йдеться, що телеканал "Інтер" обурений інцидентом у прямому ефірі програми "Подробиці тижня" від 21 лютого. "Телеканал заявляє, що не має жодного відношення до виробництва даної програми. Дана програма, як і весь інформаційний продукт, що виходить в ефірі телеканалу "Інтер", що проводиться компанією "Національні інформаційні системи", - йдеться в повідомленні.

Так, повідомляється, що "Інтер" не має відношення до виробництва, визначення і планування тим і не відповідає за зміст програм "Чорне дзеркало", "Новини", "Подробиці", "Подробиці тижня". Крім цього, згідно з угодою, "НІС" за власним розсудом здійснює підбір ведучих, редакторів, кореспондентів, іншого творчого і технічного персоналу для всіх програм, які вона виробляє.

"Відповідно, заявляємо, що випусковий редактор програми "Подробиці тижня" Марія Столярова є співробітником компанії "НІС" і ніколи не працювала на телеканалі "Інтер". І телеканал не може нести відповідальність за дії осіб, які не є його працівниками. Згідно з угодою, "НІС" самостійно і повною мірою відповідає за відповідність створених програм загальноприйнятим стандартам якості і вимогам законодавства України", - заявили в "Інтері".

Шеф-редактор телеканалу "Інтер" Марія Столярова, яка є громадянкою РФ, у прямому ефірі під час недільної передачі "Подробиці тижня" грубо висловилася про загиблих героїв Небесної сотні.

Нагадаємо, слідчі Служби безпеки України вивчають інформацію стосовно шеф-редактора "Інтеру" Марії Столярової, яка опинилася в епіцентрі скандалу через образи Небесної сотні.