ua en ru

СБУ вивчає інформацію стосовно шеф-редактора "Інтера"

СБУ вивчає інформацію стосовно шеф-редактора "Інтера" Фото: глава СБУ Василь Грицак

Всі відповіді будуть надані дуже швидко

Слідчі Служби безпеки України вивчають інформацію стосовно шеф-редактора "Інтера" Марії Столярової, яка виявилася в епіцентрі скандалу через образи Небесної сотні. Про це йдеться у повідомленні СБУ у Twitter.

"Слідчі СБУ вивчають інформацію стосовно Столярової. Всі відповіді будуть надані дуже швидко", - йдеться у повідомленні.

Крім того, керівник апарату голови СБУ Олександр Ткачук пообіцяв, що відомство проаналізує висловлювання Столярової та дасть чітку відповідь, чи є в її діях складу злочину.

"Ті вислови, заклики та інформація, що міститься в соцмережах... яка зв'язується з цією особою, вона викликає у нас питання... Ця інформація буде досліджуватися, аби чітко дати відповідь, чи є склад злочину. Ми дуже швидко закінчимо такий аналіз і зможемо дати виважену відповідь на це питання", - зазначив Ткачук.

"Викликає подив, як така людина, з таким минулим, могла опинитися на такій посаді на відомому та шанованому телеканалі в Україні. Я думаю, що тут питання не тільки СБУ", - додав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що народний депутат Андрій Тетерук звернувся до глави Служби безпеки України Василя Грицака з прохання розслідувати скандал із шеф-редактором телеканалу "Інтер" Марією Столяровою.