ua en ru

Столярову звільнили через інцидент з нецензурною мовою в прямому ефірі

Столярову звільнили через інцидент з нецензурною мовою в прямому ефірі Фото: Марія Столярова

Сама Столярова пояснила даний інцидент технічною помилкою

Шеф-редактора телеканалу "Інтер" Марію Столярову звільнили з посади через інцидент з нецензурною промовою в прямому ефірі однієї з передач каналу. Про це повідомляють "Подробиці".

Як наголошується, сама Столярова пояснила даний інцидент технічною помилкою.

Столярову звільнили через інцидент з нецензурною мовою в прямому ефірі

Фото: наказ про звільнення Столярової

"Так, дійсно в прямому ефірі трапилася лажа. Це моя лажа, але нічого спільного з тим, що реально відбувалося на включенні з Майдану! Чотири майданчики одночасно, і це жахливі нерви - телевізійники знають як це буває", - заявила вона.

Столярову звільнили через інцидент з нецензурною мовою в прямому ефірі

Фото: пояснювальна Столярової

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Нацрада рекомендувала телеканалу "Інтер" публічно вибачитися за інцидент з шеф-редактором.

Раніше повідомлялося, що "Інтер" поклав відповідальність за інцидент зі Столярової на іншу компанію.

"Телеканал заявляє, що не має ніякого відношення до виробництва даної програми. Дана програма, як і весь інформаційний продукт, що виходить в ефірі телеканалу "Інтер", що проводиться компанією "Національні інформаційні системи", - йдеться в повідомленні на сайті телеканалу.

Зазначимо також, що нардеп Андрій Тетерук звернувся до голови СБУ з проханням розслідувати скандал з шеф-редактором телеканалу "Інтер" Марією Столярової. Зокрема, мова йде про те, що Столярова в ефірі нецензурно висловилася на адресу Небесної сотні. Пізніше вона спробувала виправдати свої слова технічними накладками і нервозністю.