ua en ru

Інформація про замінування будівлі суду у Миколаєві не підтвердилася

Інформація про замінування будівлі суду у Миколаєві не підтвердилася Фото: інформація про замінування будівлі суду у Миколаєві не підтвердилася (mk.npu.gov.ua)

Наразі суд працює у штатному режимі

Інформація про замінування будівлі Центрального районного суду м. Миколаєва не підтвердилася. Про це йдеться у повідомленні прес-служби суду.

"Сьогодні, 15 лютого, близько 08.40 надійшло повідомлення про замінування будівлі Центрального районного суду м. Миколаєва. Персонал було евакуйовано, будівлю обстежили вибухотехніки. У ході обстеження вибуховий пристрій виявлено не було. Наразі суд працює у штатному режимі", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляють у прес-службі обласної поліції, наразі правоохоронці встановлюють особу, яка надала неправдиве повідомлення про замінування.

Інформація про замінування будівлі суду у Миколаєві не підтвердиласяІнформація про замінування будівлі суду у Миколаєві не підтвердилася

Фото: інформація про замінування будівлі суду у Миколаєві не підтвердилася (mk.npu.gov.ua)

"Слідчим відділенням Заводського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст.259 КК України "Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу небезпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності". Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Миколаєві "замінували" будівлю суду.