ua en ru

Надійшло повідомлення про замінування Центрального районного суду Миколаєва

Надійшло повідомлення про замінування Центрального районного суду Миколаєва Фото: нашивка СбУ (flickr.com/securityserviceofukraine)

Вибухо-технічна служба проводить перевірку

Невідомий погрожує підірвати будівлю Центрального районного суду Миколаєва. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Зокрема, вранці у четвер, 15 лютого, близько 8.30 ранку на спецлінію "102" надійшло повідомлення про замінування будівлі Центрального районного суду р. Миколаєва, розташованого по вул. Декабристів 41/12.

На місце подій прибули правоохоронці, співробітники СБУ, рятувальна служба ГУ ДСНС України в Миколаївській області, вибухо-технічна служба, аварійні служби "Миколаївобленерго" і "Миколаївгазу".

Будівлю суду було оточено, всіх працівників евакуювали. Сапери обстежують будинок. Як повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області, чоловік повідомив, що вибух має відбутися через 2 години.

Надійшло повідомлення про замінування Центрального районного суду МиколаєваНадійшло повідомлення про замінування Центрального районного суду МиколаєваНадійшло повідомлення про замінування Центрального районного суду Миколаєва

Фото: Відділа комунікації поліції Миколаївської області

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 2 лютого близько 6:50 в поліцію надійшло повідомлення про замінування адміністративної будівлі в Києві на вулиці Жилянській (Конституційний суд – ред.). Невідомий повідомив правоохоронцям, що він бачив чоловіка, який ховав на території суду фугас.