ua en ru

У ході розслідування "справи 2 травня" в Одесі ідентифіковані ще 2 фігуранта

У ході розслідування "справи 2 травня" в Одесі ідентифіковані ще 2 фігуранта Фото: Олег Жученко

Узгоджені підозри ще двом учасникам заворушень на Грецькій площі

У ході розслідування "справи 2 травня 2014 року в Одесі ідентифіковані ще 2 учасники масових заворушень на Грецькій площі. Про це заявив прокурор Одеської області Олег Жученко на прес-конференції, повідомляє прес-служба прокуратури Одеської області.

"У ході розслідування подій 2 травня 2014 року ідентифіковані і складені та погоджені підозри ще двох активних учасників масових заворушень на Грецькій площі", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, спільна група з прокурорів і слідчих поліції після проведення портретної експертизи та дослідження відеоматеріалів з камер спостереження ідентифікували ще двох активних учасників травневих заворушень.

Так, ними виявилися 37-річний мешканець Одеси та 58-річний мешканець Чорноморського Одеської області, які за даними слідства підозрюються в участі в масових заворушеннях на Грецькій площі.

Прокуратурою Одеської області вже погоджено повідомлення про підозру зазначеним особам. Після їхнього офіційного вручення прокуратура буде звертатися до суду з клопотанням про затримання, обрання запобіжного заходу і оголошення в розшук.

Нагадаємо, трагедія в Одесі сталася 2 травня 2014 року в міському Будинку профспілок. Нагадаємо, тоді між проукраїнськими і проросійськими активістами відбулися сутички на площі Куликове поле із застосуванням коктейлів Молотова, бруківки і зброї. Внаслідок трагедії загинули 48 осіб, в лікарні Одеси звернулися 226 осіб. Серед постраждалих було госпіталізовано 88 осіб.