ua en ru

Хочу показати, що все ще здатний завоювати титули, - Кличко

Хочу показати, що все ще здатний завоювати титули, - Кличко Фото: Кличко провів відкрите тренування

Українець з бойовим настроєм підходить до поєдинку з Джошуа

Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBO/WBA/IBF/IBO Володимир Кличко з бойовим настроєм готується до поєдинку з володарем титулу IBF Ентоні Джошуа. Про це повідомлє Sky Sports.

"Навіть на цьому етапі моєї кар'єри є багато речей, які стали для мене новими. Все стає краще і цікавіше. Я щасливий зустрічі з Ентоні Джошуа, тому що я потрібен йому, а він потрібен мені. Все дуже просто, я хочу виграти наступний бій, хочу показати самому собі, що можу це зробити. Я знаю, що можу", - сказав Кличко.

"За свою кар'єру я це робив дуже багато разів, так що я зосереджений на тому, що по завершенні поєдинку я переможно вскіну руки і титули будуть мої. Це моя пристрасть і моя нав'язлива ідея", - додав Володимир Кличкоэ

Крім того, Кличко провів відкрите тренування перед боєм з британцем Ентоні Джошуа.

За три тижні до бою з Ентоні Джошуа Володимир Кличко перебуває в Гоїнгу (Австрія), де проходить заключний етап підготовки українця до майбутнього повернення.

Бій Володимир Кличко-Ентоні Джошуа відбудеться 29 квітня в Лондоні на стадіоні Уемблі. Українець проведе свій перший бій з моменту поразки від Тайсона Ф'юрі в листопаді 2015 року.

Нагадаємо, кубинський суперваговик Луїс Ортіс має намір поборотися за світову корону і готовий зустрітися з переможцем протистояння Кличко - Джошуа.