ua en ru

Ортіс готовий битися з переможцем бою Кличко - Джошуа

Ортіс готовий битися з переможцем бою Кличко - Джошуа Фото: Луїс Ортіс

Також кубинець дав свій прогноз на бій

Кубинський суперважкоатлет Луїс Ортіс має намір поборотися за світову корону і готовий зустрітися з переможцем протистояння Володимира Кличка і чемпіона світу за версією IBF Ентоні Джошуа. Про це повідомляє BoxingScene.

"Я готовий битися з Джошуа або Кличка прямо зараз. Чекаю можливості зустрітися з переможцем їх поєдинку. Їм краще готуватися, тому що "Кінг Конг" буде їх чекати", - сказав Ортіс.

Також 38-річний колишній "тимчасовий" чемпіон світу за версією WBA дав свій прогноз на бій:

"Іноді молодість перемагає досвід. А часом молодим бійцям цього досвіду як раз не вистачає. Тому я віддаю перевагу Кличку. Думаю, що бій виграє саме він", - підкреслив боксер.

Кубинський суперважкоатлет Луїс Ортіс наступний поєдинок проведе 22 квітня в США в рамках великого вечора боксу, в його суперником стане американець Деррік Россі.

Українець Володимир Кличко 29 квітня в Лондоні проведе свій перший бій з моменту поразки від Тайсона Ф'юрі в листопаді 2015 року. Його суперником буде британський чемпіон IBF Ентоні Джошуа, а крім цього поясу на кону будуть стояти ще два - за версією IBO і титул "суперчемпіона" WBA.

Президент WBA Джилберто Хесус Мендоса заявлял, що переможець бою Кличко - Джошуа зустрінеться з Луїсом Ортісом.