ua en ru

У Херсоні затримали чоловіка зі зброєю та наркотиками

У Херсоні затримали чоловіка зі зброєю та наркотиками Фото: знайдена зброя (facebook.com/khersonpolice.official)

У чоловіка знайшли обріз мисливської рушниці

У Херсоні затримали чоловіка зі зброєю та наркотиками. Про це повідомило Головне управління Національної поліції в Херсонській області в Facebook.

"До чергової частини Херсонського відділу поліції надійшло повідомлення від працівників обласного управління СБУ, що в рейсовому автобусі Нова Каховка - Херсон, можливо, перевозиться зброя та боєприпаси. На міжміський автовокзал терміново виїхали слідчо-оперативна група та спеціалісти-вибухотехніки обласного главку поліції. На пероні поліцейські разом із оперативниками СБУ помітили, що до автобусу підійшов чоловік та забрав з багажного відділення господарську сумку", - розповіли в поліції.

За словами правоохоронців, чоловік нервував. Вони вирішили перевірити громадянина та вміст його багажу.

"Серед цибулі та продуктів харчування, які знаходились в сумці, працівники поліції виявили замотані у плівку корпус гранати Ф-1, запал до неї, обріз мисливської рушниці з двома патронами в стволі та два пакети з речовиною, схожою на коноплю, вагою близько 300 грам", - зазначили в поліції.

Затриманий житель міста Олешки заявив, що не має ніякого відношення до багажу. Він стверджує, що його попросили зустріти сумку та передати її іншому чоловікові.

Правоохоронці відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) і ч.1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

У Херсоні поліцейські разом із працівниками СБУ затримали чоловіка з гранатою, обрізом та наркотиками (ФОТО) #поліція #Х...

Опубліковано Головне управління Національної поліції в Херсонській області 11 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, 9 жовтня поліція повідомила, що у Львівській області виявила у місцевого мешканця арсенал боєприпасів.