ua en ru

У Харківській області на кордоні з РФ прикордонники затримали двох правопорушників

У Харківській області на кордоні з РФ прикордонники затримали двох правопорушників Фото: прикордонники (dn.gov.ua)

Зокрема, прикордонники виявили громадянина Росії із чужим паспортом

У Харківській області на кордоні з Росією прикордонники затримали двох правопорушників. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Так, прикордонники Харківського загону виявили громадянина України, який знаходився у розшуку, та громадянина Росії із чужим паспортним документом.

"Учора в пункті пропуску "Гоптівка" під час перевірки документів громадянина України охоронці кордону встановили, що чоловік розшукується за ознаками вчинення кримінального правопорушення, а саме за статтею 286 КК України (Залишення місце ДТП. Порушення правил безпеки дорожнього руху). Наш співвітчизник 1953 року народження прямував на вхід до України. Правоохоронці одразу затримали чоловіка та проінформували представників Національної поліції", - сказано у повідомленні.

Крім того, у тому ж пункті пропуску під час здійснення заходів прикордонного контролю в особистих речах громадянина РФ було виявлено чужий закордонний паспорт та бланк свідоцтва про народження з серією, номером та мастичною печаткою уповноваженого органу та без установочних даних особи.

Порушника передано до поліції.

Нагадаємо, раніше українські прикордонники в пунктах пропуску виявили іноземця-шахрая і автомобіль, які перебували в міжнародному розшуку по базі даних Інтерполу.