ua en ru

Прикордонники затримали на кордоні шахрая та іномарку, що розшукувались Інтерполом

Прикордонники затримали на кордоні шахрая та іномарку, що розшукувались Інтерполом Фото: український прикордонний контроль (прес-центр ДПСУ)

За обома фактами поінформовано чергового Укрбюро Інтерполу в Києві

Минулої доби українські прикордонники в пунктах пропуску виявили іноземця-шахрая та автомобіль, які перебували в міжнародному розшуку за базою даних Інтерполу. Про це повідомляє прес-центр Державної прикордонної служби.

Зазначено, що вчора, 30 вересня 2017 року, в пункті пропуску "Нові Яриловичі" під час здійснення заходів прикордонного контролю на громадянина Молдови відбулось спрацювання бази даних Інтерполу.

"Чоловіка розшукували правоохоронні органи Молдови за шахрайство. Прикордонники Чернігівського загону встановленим порядком передали затриманого представникам Національної поліції", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в пункт пропуску "Доманове", що на кордоні з Білоруссю, прибув автомобіль "Peugeot" 2005 року випуску білоруської реєстрації, під час перевірки якого також відбулось спрацювання міжнародної бази даних Інтерполу.

"У ході встановлення обставин прикордонники Луцького загону з’ясували, що автомобіль був викрадений на території Білорусі. Водія, громадянина Білорусі, та транспортний засіб передано співробітникам Національної поліції", - доповіли у відомстві.

Повідомляється, що за обома фактами поінформовано чергового Укрбюро Інтерполу в Києві.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на українсько-польському кордоні співробітники ДПСУ виявили 6 іноземців, які мали намір незаконно перетнути кордон.