ua en ru

Під Харковом у відділенні поліції помер чоловік

Під Харковом у відділенні поліції помер чоловік Фото: прокуратура (screenshot(google maps)

Прокуратура відкрила кримінальне провадження

В Мерефі (Харківська область) в районному відділі поліції помер чоловік. Про це повідомляє місцеве видання NewsRooom з посиланням на прокуратуру Харківської області.

Як повідомляється, в неділю вранці, 12 листопада 2017 року, правоохоронці виявили тіло 34-річного чоловіка, затриманого напередодні за підозрою в крадіжці.

Зазначається, що чоловік був доставлений для бесіди в мереф'янський відділ поліції 11 листопада, в той же день близько 22:00 він поскаржився на погане самопочуття і до нього прибула "швидка допомога". Затриманий отримав медичну допомогу, але від госпіталізації відмовився, а через дев'ять годин він був знайде мертвим.

У прокуратурі повідомили, що правоохоронці після спілкування відпустили чоловіка, але він попросив дозволу залишитися в ВП на ніч.

"Прокуратура відкрила кримінальне провадження за статтею 365 КК України ("перевищення влади або службових повноважень"). За попередніми даними, на тілі чоловіка були знайдені сліди ударів, однак отримані вони були в бійці приблизно за п'ять днів до смерті", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харкові працівники Департаменту захисту Національної економіки поліції та військової прокуратури Харківського гарнізону військової прокуратури сил АТО затримали військовослужбовця на хабарі у 23 тисячі гривень.