ua en ru

Зінченко мав бити вирішальний пенальті в матчі Кубка ліги

Зінченко мав бити вирішальний пенальті в матчі Кубка ліги Фото: "Манчестер Сіті" святкує перемогу (mancity.com)

"Городяни" в серії пенальті пройшли "Лестер"

Український півзахисник "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко повинен був бити п'ятий пенальті в матчі проти "Лестера" в Кубку англійської ліги. Про це він розповів в інтерв'ю офіційному сайту клубу.

"Я повинен був бити пенальті п'ятим, але я щасливий, що Клаудіо знову став героєм! Вітаю його і всю нашу команду. Це була шикарна і складна гра. "Лестер" ставав чемпіоном, у них багато якісних гравців, але ми грали збалансовано, ця перемога дуже важлива для нас", - сказав Зінченко.

Українець вийшов у стартовому складі своєї команди і відіграв на позиції лівого захисника всі 120 хвилин в матчі. Основний час завершився в нічию - 1:1, не виявили переможця і додаткові тридцять хвилин. А в серії пенальті сильнішими були "городяни" (4:3).

Відкрив рахунок в матчі в середині першого тайму Бернардо Сілва, зрівняти "лисицям" вдалося на сьомий доданій хвилині, коли пенальті реалізував Варди. У серії пенальті свої удари не реалізували лідери господарів - Варди і Ріяд Марез, тоді як всі четверо гравців гостей були точні.

Нагадаємо, головний тренер "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола заявив про те, що півзахисник збірної України Олександр Зінченко залишається в команді до кінця сезону.