ua en ru

Гвардіола розраховує на Зінченка в майбутніх поєдинках "Ман Сіті"

Гвардіола розраховує на Зінченка в майбутніх поєдинках "Ман Сіті" Фото: Олександр Зінченко (mancity.com)

Українець залишиться в англійському клубі до кінця сезону

Головний тренер "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола заявив про те, що півзахисник збірної України Олександр Зінченко залишається в команді до кінця сезону. Слова наставника наводить Manchester Evening News.

"Я задоволений роботою Зінченко на тренуваннях. Він би зіграв проти "Шахтаря" в Лізі чемпіонів, оскільки заслуговує на це, але ми змушені були не заявляти його на турнір у зв'язку з правилами УЄФА. Минулого року з аналогічної причини "Манчестер Сіті" залишився без Яя Туре", - зазначив Гвардіола.

Наставника вразило те, що після матчу проти "Гаддерсфілда" Зінченко залишився в тренажерному залі і займався індивідуально.

"Для мене це дуже багато значить. Зінченко - півзахисник, але він може зіграти і вінгера, і крайнього захисника. Це талановитий гравець. Він залишиться в "Манчестер Сіті" на весь сезон, оскільки я відчуваю, що буду використовувати його в майбутніх поєдинках", - додав головний тренер "Манчестер Сіті".

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли, що український півзахисник англійського "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко може продовжити кар'єру в каталонській "Жироні".