ua en ru

Гужва заявив, що слідство по його справі закінчено

Гужва заявив, що слідство по його справі закінчено Фото: Ігор Гужва (УНІАН)

Гужва підозрюється в тому, що він вимагав та отримав 10 тисяч доларів за нерозміщення компрометуючих матеріалів на діючого політика

Головний редактор видання "Страна.uа" Ігор Гужва заявив, що слідство по його справі закінчено. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Мені оголосили про закінчення слідства по фейковій справі про вимагання у Лінька і тепер її форсованими темпами будуть відправляти в суд, паралельно займаючись пошуком судді, який був би готовий винести потрібний владі вирок", - написав він.

Крім того, Гужва заявив, що в Державній фіскальній службі України повідомили, що "їм надійшла команда в терміновому порядку робити його підозрюваним ще по одній сфабрикованій справі".

"Податківці придумали, що я нібито неправильно заплатив податок з отриманих мною в 2013 році дивідендів. Потрібно було не 5 відсотків, а чомусь 18. Чому - вони самі не дуже розуміють. Але наказали "щось знайти". Ось вони і знайшли", - написав він.

С вашего позволения воздержусь пока от поздравлений и пожеланий Петру Порошенко в день его 52-летия. Как говорят в народ...

Опубліковано игорем гужвою 26 вересня 2017 р.

Нагадаємо, 22 серпня суд продовжив запобіжний захід головному редакторові видання "Страна.uа" Ігорю Гужві. Запобіжний захід продовжено на 30 днів.

Зазначимо, 24 червня Шевченківський суд Києва обрав для Ігоря Гужви запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі 544 тис. гривень. Тоді ж прокурори пообіцяли оскаржити суму застави. Заставу за главреда "Страны.uа" 26 червня внесла Світлана Крюкова.