ua en ru

В ДСНС розповіли про ситуацію з водопостачанням в Авдіївці

В ДСНС розповіли про ситуацію з водопостачанням в Авдіївці Фото: Авдіївка

На даний час вода з Донецької фільтрувальної станції надходить самопливом

Державна служба України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) розповіла про ситуацію з водопостачанням в Авдіївці Донецької області. Про це повідомляє прес-служба обласного управління ДСНС.

"Станом на 13 годину 3 травня електропостачання Донецької фільтрувальної станції відсутнє, але на даний час вода з Донецької фільтрувальної станції надходить самопливом. Для централізованого водопостачання мешканців міста створено запас води в міському резервуарі об’ємом 4 тис. куб. м. Вирішується питання щодо проведення ремонтно-відновлювальних робіт за умов безпеки працівників", - зазначається у повідомленні.

Також вказано, що забезпечення населення водою здійснюється шляхом підвозу автомобілями. Для підвозу технічної води населенню на стару частину міста (30% від загальної кількості населення) від комунального підприємства служби єдиного замовника задіяно 2 ємності по 5 куб. м.

Від Головного управління ДСНС в Донецькій області для підвозу питної води задіяна 1 одиниця техніки.

Нагадаємо, сьогодні вранці керівник Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський повідомив, що Донецька фільтрувальна станція припинила постачати воду в Авдіївку.