ua en ru

ДСНС вилучила понад 3,3 тис. вибухонебезпечних предметів при розмінуванні у Калинівці

ДСНС вилучила понад 3,3 тис. вибухонебезпечних предметів при розмінуванні у Калинівці Фото: розмінування (прес-центр ДСНС)

Залишається обстежити ще 67 гектарів території

Українські рятувальники вилучили понад 3,3 тис. вибухонебезпечних предметів при розмінуванні в Калинівці Вінницької області після вибухів на арсеналі. Про це повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Зазначено, що нині продовжуються заходи з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, яка виникла 26 вересня 2017 року на території військового складу Міністерства оборони поблизу м. Калинівка.

"Станом на 7:00 11 листопада зведеним піротехнічним загоном ДСНС обстежено 30 тис. 333 га території, залишається обстежити - 67 га. Виявлено та вилучено 3 тис. 318 вибухонебезпечних предметів. Виконано 500 заявок від населення", - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, до ліквідації надзвичайної ситуації залучено 726 рятувальників та 148 одиниць техніки, з них від ДСНС 42 особи та 16 одиниць техніки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські рятувальники вилучили понад 3 тис. вибухонебезпечних предметів при розмінуванні в Калинівці Вінницької області після вибухів на арсеналі.