ua en ru

У Грузії зберуть групу лікарів для спостереження за станом здоров'я Саакашвілі, - Мін'юст

У Грузії зберуть групу лікарів для спостереження за станом здоров'я Саакашвілі, - Мін'юст Фото: Михайло Саакашвілі, екс-президент Грузії (Віталій Носач, РБК-Україна)

У Грузії зберуть групу лікарів для спостереження за станом здоров'я третього президента Михайла Саакашвілі. Міністерство юстиції звертається до міністра охорони здоров'я Катерини Тікарадзе з проханням створити мультифункціональну групу.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на "Грузія. Online".

"Метою групи лікарів буде періодичне спостереження за станом здоров'я Михайла Саакашвілі і, при необхідності, надання відповідних рекомендацій", - заявили в Мін'юсті.

Також Міністерство юстиції Грузії звернулося до голови парламентського комітету з прав людини Михайла Сарджвеладзе та голови парламентського комітету з охорони здоров'я та соціальних питань Дмитра Хундадзе з проханням проконтролювати захист прав Михайла Саакашвілі для більшої прозорості процесу.

"Наша мета - надати громадськості повну, вичерпну і об'єктивну інформацію про правовий статус і стан здоров'я засудженого/обвинуваченого Михайла Саакашвілі", - наголошується в заяві Міністерства.