ua en ru

Гройсман заявив, що візьме ситуацію в Одеській області під особистий контроль

Гройсман заявив, що візьме ситуацію в Одеській області під особистий контроль Фото: Володимир Гройсман прокоментував відставку Саакашвілі

У разі прийняття відставки Саакашвілі, конкурс на призначення нового голови ОДА триватиме місяць

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що візьме ситуацію в Одеській області під особистий контроль у разі, якщо область залишатиметься без першого керівника регіону у зв'язку з заявою глави Одеської ОДА Михайла Саакашвілі про відставку. Про це глава уряду написав на своїй сторінці у Facebook.

Як зазначив Гройсман, відставка Саакашвілі "це його право і його рішення", яке глава уряду не має наміру "ані критикувати, ані захищати".

"Мене, як прем'єр-міністра України, зараз найбільше хвилює ситуація в Одеській області. Відповідно до чинного законодавства, якщо президент задовольнить заяву голови ОДА, принаймні місяць після цього триватиме конкурс на призначення нового голови. Хочу зі свого боку запевнити одеситів, що поки область залишатиметься без першого керівника регіону, ситуація на Одещині буде на моєму особистому контролі", - написав Гройсман.

Голова Одеської ОДА Mikheil Saakashvili сьогодні заявив, що йде у відставку. Що ж, це його право і його рішення. Не буду...

Опубліковано Volodymyr Groysman 7 листопад 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Саакашвілі подав у відставку з поста глави Одеської ОДА.