ua en ru

Гройсман заявив, що йому не пропонували обійняти посаду прем'єра

Гройсман заявив, що йому не пропонували обійняти посаду прем'єра Фото: Володимир Гройсман заявив, що йому не пропонували зайняти посаду прем'єр-міністра України

Раніше повідомлялося, що БПП розглядає кандидатуру Гройсмана на посаду прем'єра

Голова Верховної Ради України (ВРУ) Володимир Гройсман заявив, що йому не пропонували зайняти посаду прем'єр-міністра України. Про це він сказав сьогодні, 14 березня 2016 року, на брифінгу, повідомляє "112 Україна".

"Зараз у мене ніяких пропозицій на цю тему не було, це, швидше за все, просто, так би мовити, пропозиції або домисли, або думки експертного середовища, журналістів зокрема, я читаю багато оцінок щодо моєї скромної персони", - сказав Гройсман.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Блок Петра Порошенко" розглядає кандидатуру Гройсмана на посаду прем'єр-міністра України.

"Реально сьогодні ті кандидатури на посаду прем'єр-міністра, за яких говорять, - це Яресько, це Гройсман, і я так думаю, що до того часу можуть з'явитися кандидатури зовсім нових якихось людей - тих людей, про яких сьогодні не говорять", - заявив народний депутат від "Блоку Петра Порошенко" Микола Кучер.