ua en ru

Гройсман завтра відвідає Волинську область

Гройсман завтра відвідає Волинську область Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

Подробиці візиту Гройсмана до Волинської області не повідомляються

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман завтра, 23 серпня, відвідає Волинську область. Про це йдеться в повідомленні на "Урядовому порталі".

Повідомляється, що Гройсман у четвер, 23 серпня, відвідає Волинську область. У той же час інші подробиці його візиту не повідомляються.

Нагадаємо, напередодні з робочим візитом у Волинській області перебував генпрокурор Юрій Луценко. Зокрема, він представив нового керівника обласної прокуратури. Ним став Віктор Швидкий, який до цього обіймав посаду першого заступника прокурора Волинської області. Новому голові обласної прокуратури доручили тримати на контролі ситуацію з видобутком бурштину та припиненням незаконної вирубки лісів.

Зазначимо, на сьогодні заплановано засідання Кабінету міністрів України, яке вперше з липня пройде під головуванням Володимира Гройсмана. Очікується, що уряд виділить додаткові кошти на зміцнення обороноздатності. Крім того, також планується відчуження основних фондів публічного акціонерного товариства НАК "Нафтогаз України".