ua en ru

Швидкий призначений новим керівником прокуратури Волинської області

Швидкий призначений новим керівником прокуратури Волинської області Фото: Луценко представив нового керівника прокуратури Волинської області (facebook.com/LarysaSargan)

Швидкий раніше обіймав посаду першого заступника прокурора Волині

Генеральний прокурор України Юрій Луценко сьогодні, 21 серпня у Луцьку представив колективу прокуратури Волинської області нового керівника Віктора Швидкого, який до цього обіймав посаду першого заступника прокурора Волині. Про це написала прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, новий керівник прокуратури має зробити все, аби втримати в області контрольованою ситуацію із видобутком бурштину та припиненням незаконного вирубування лісів.

Швидкий призначений новим керівником прокуратури Волинської області
Фото: Луценко представив нового керівника прокуратури Волинської області Віктора Швидкого

"А також, зважаючи на наближення виборів - зробити все, аби правоохоронні органи лишалися поза політикою", - заявив Луценко.

Швидкий призначений новим керівником прокуратури Волинської області

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прокурором Київської області призначений Максим Киричук, який раніше обіймав посаду прокурора Волинської обласної прокуратури.

За словами Сарган, за рекомендацією ради прокурорів прокурором Київської області призначений Максим Киричук, який до цього обіймав посаду прокурора Волинської облпрокуратури. Колишнього прокурора Київської області Дмитра Чибісова призначили керівником прокуратури Полтавської області.