ua en ru

Гройсман закрив засідання Ради

Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман закрив пленарне засідання парламенту. Наступного разу депутати зберуться на пленарне засідання завтра, 18 березня 2015 р., о 10:00.

"Враховуючи те, що сьогодні ми поводили дуже тісні консультації в рамках парламентської коаліції щодо порядку денного, який був визначений тими питаннями, які ми щойно розглянули, я користуючись своїм правом, вношу пропозицію, щоб завершити сьогодні засідання і завтра о 10:00 перейти до розгляду питань поряду денного. Оголошую засідання Верховної Ради України закритим, завтра збираємося о 10:00. Дякую колеги народні депутати", - заявив Гройсман.

Нагадаємо, сьогодні Рада дозволила надавати спеціальний статус районам Донбасу тільки після виборів, визначила райони Донбасу з особливим статусом, прийняла звернення до ООН і ЄС про миротворців, схвалила допуск іноземних військових до навчань в Україні, визначила тимчасово окуповані території та звернулася до міжнародного співтовариства щодо дотримання прав людини в Криму.