ua en ru

Гройсман затвердив план організації робіт з розмінування Чернігівської області

Гройсман затвердив план організації робіт з розмінування Чернігівської області Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

Гройсман підписав відповідний план організації робіт

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман затвердив план організації робіт з розмінування территорії, прилеглої до арсеналу у Чернігівській області. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення прем'єра у Twitter.

Як повідомив Гройсман, відповідний план передбачає обстеження, виявлення небезпеки і розмінування території Чернігівської області.

"Підписав план організації робіт з очищення від вибухонебезпечних предметів населених пунктів і територій, прилеглих до 6-го арсеналу Збройних сил України в Ічнянському районі Чернігівської області. Мова про обстеження, виявлення небезпеки і розмінування", - написав він.

Гройсман затвердив план організації робіт з розмінування Чернігівської області

Скріншот (twitter.com/VGroysman)

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що Кабінет міністрів України сьогодні, 10 жовтня 2018 року, прийняв рішення про виділення 100 млн гривень на подолання наслідків вибухів у Чернігівській області.

Додамо, за інформацією міністра оборони України Степана Полторака, на момент вибухів на військовому арсеналі в Чернігівській області знаходилося 69,5 тис. т боєприпасів.