ua en ru

Гройсман обговорить з Вишеградською четвіркою питання загальної транспортної інфраструктури

Гройсман обговорить з Вишеградською четвіркою питання загальної транспортної інфраструктури Фото: Володимир Гройсман

У Польщі розпочалася зустріч Гройсмана з главами урядів країн-учасниць Вишеградської четвірки

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман обговорить з Вишеградською четвіркою питання загальної транспортної інфраструктури. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Кабінету міністрів України.

Як зазначається, у польському місті Криниця-Здруй розпочалася зустріч Гройсмана з главами урядів країн-учасниць Вишеградської четвірки.

"У ході зустрічі планується обговорити перспективи поглиблення співробітництва з Вишеградською четвіркою, зокрема в енергетичній сфері та розбудові спільної транспортної інфраструктури. Учасники зустрічі обміняються думками щодо посилення взаємодії на спільних кордонах", - йдеться у повідомленні.

Крім того, Гройсман планує під час зустрічі підняти питання європейської інтеграції України, стану проведення реформ та боротьби з російською агресією на сході України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Гройсман відвідає з робочим візитом Польщу 6-7 вересня 2016 року, у ході якого передбачено проведення спільної зустрічі прем’єр-міністрів України та країн Вишеградської четвірки.