ua en ru

Гройсман зустрінеться з прем’єрами країн Вишеградської четвірки 6-7 вересня

Гройсман зустрінеться з прем’єрами країн Вишеградської четвірки 6-7 вересня Фото: Гройсман відвідає Польщу з робочим візитом

Гройсман також прийме участь в роботі 26-го Економічного форуму в м. Криниця-Здруй

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман відвідає з робочим візитом Польщу 6-7 вересня 2016 року, у ході якого передбачено проведення спільної зустрічі прем’єр-міністрів України та країн Вишеградської четвірки. Про це повідомляє прес-служба Кабінету міністрів України.

"Перебуваючи у Польщі, Володимир Гройсман проведе також окремі зустрічі і переговори з Головою Ради Міністрів Республіки Польща Беатою Шидло, Прем’єр-міністром Словацької Республіки Робертом Фіцо, Прем’єр-міністром Угорщини Віктором Орбаном та Прем’єр-міністром Чеської Республіки Богуславом Соботкою", - сказано в повідомленні.

Крім того, програма перебування українського прем’єра в Польщі передбачає також участь в роботі 26 Економічного форуму в м. Криниця-Здруй, зокрема в спільній з прем’єр-міністрами Вишеградських країн дискусії "Чи може Центральна Європа говорити одним голосом".

Нагадаємо, спікер Верховної Ради України Андрій Парубій пропонує парламентарям відмовитися від проведення ранкового пленарного засідання парламенту в середу, 7 вересня 2016 року. Він пояснив, що багато депутатів їдуть в Криницю-Здруй, де відбудеться економічний форум.