ua en ru

Міськрада Миколаєва визнала незадовільною роботу мера Сенкевича

Міськрада Миколаєва визнала незадовільною роботу мера Сенкевича Фото: Олександр Сенкевич (facebook.com/senkevich.aleksandr)

Роботу Олександра Сенкевича на посаді мера Миколаєва визнано незадовільною

Міська рада Миколаєва визнала роботу мера міста Олександра Сенкевича за два роки незадовільною, передає місцеве видання "Новости N" з посиланням на підсумки голосування.

Повідомляється, що за рішення про визнання роботи міського голови Сенкевича незадовільною проголосували 40 депутатів. Раніше внесення рішення про визнання роботи мера задовільною підтримали лише 5 депутатів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що депутати міськради Миколаєва вимагають імпічменту мера Сенкевича. Один з депутатів, виступаючи після відкриття засідання, повідомив, що проект рішення про відставку міського голови був поданий ще в травні цього року і пройшов всі необхідні узгодження. У свою чергу Сенкевич заявив про те, що його не здивувала ініціатива депутатів, і вона була для нього очікувана. В результаті проект рішення про дострокове припинення повноважень мера було внесено до порядку денного.