ua en ru

Депутати міськради Миколаєва вимагають імпічменту мера Сенкевича

Депутати міськради Миколаєва вимагають імпічменту мера Сенкевича Фото: Миколаїв вимагає відставки мера (facebook.com senkevich.aleksandr)

Підтримати міського голову приїхали три нардепа Верховної Ради

Депутати Миколаївської міської ради внесли до порядку денного засідання питання про оголошення імпічменту меру міста Олександру Сенкевичу. Про це повідомляє муніципальний портал Новости N.

Як повідомляється, один з депутатів, виступаючи після відкриття засідання, повідомив, що проект рішення про відставку міського голови був поданий ще в травні цього року і пройшов всі необхідні узгодження.

У свою чергу Сенкевич заявив про те, що його не здивувала ініціатива депутатів і вона була для нього очікувана.

В результаті голосування проект рішення про дострокове припинення повноважень мера було внесено до порядку денного. За це проголосувало 40 депутатів міськради.

Варто відзначити, що на цю, позачергову сесію Миколаївської міської ради приїхали відразу три народних депутата України. Олег Березюк Олег Лаврик від "Самопомочі", і Давид Макар'ян від "БПП".

Нагадаємо, раніше генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив про те, що в Миколаєві спостерігається двовладдя депутатів і злочинного угруповання.