ua en ru

Глави МЗС "нормандської четвірки" завтра обговорять умови для проведення виборів на Донбасі

Глави МЗС "нормандської четвірки" завтра обговорять умови для проведення виборів на Донбасі Фото: глави МЗС "нормандської четвірки"

Також ключовим буде питання безпеки, тобто дотримання перемир'я на Донбасі

Глави Міністерств закордонних справ "нормандської четвірки" (Україна, Німеччина, Франція, Російська Федерація) завтра, 11 травня 2016 року, у Берліні (Німеччина) обговорять умови для проведення виборів на окупованому Донбасі. Про це йдеться у повідомленні прес-служби МЗС Німеччини, повідомляє DW.

"Міністри закордонних справ Німеччини, Франції, Росії та України знову зберуться для консультацій у середу, 11 травня, в Берліні. Головних тем буде дві: питання безпеки, тобто дотримання перемир'я, і ​​"умови для проведення місцевих виборів", - йдеться у повідомленні.


Як зазначається, зустрічі в "нормандському форматі" стали однією з небагатьох констант у міжнародних зусиллях вивести мирний процес щодо конфлікту на Донбасі з глухого кута.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що зустріч глав Міністерств закордонних справ "нормандської четвірки" (Україна, Німеччина, Франція, РФ) відбудеться 11 травня в Берліні.