ua en ru

Голову однієї з конкурсних комісій КМДА затримали на хабарі 90 тисяч гривень

Голову однієї з конкурсних комісій КМДА затримали на хабарі 90 тисяч гривень Фото: хабар (РБК-Україна)

Зловмисник вимагав хабар за призначення викладача ліцею на посаду директора

Правоохоронці затримали голову конкурсної комісії Київської міської державної адміністрації за отримання неправомірної вигоди в сумі 90 тис. гривень. Про це повідомляє прес-служба Департаменту захисту Національної економіки поліції України Facebook.

"Оперативники Управління захисту економіки Національної поліції і слідчі прокуратури Автономної Республіки Крим спільно з працівниками управління з питань запобігання та виявлення корупції Київської міської державної адміністрації задокументовано корупційну діяльність голови конкурсної комісії одного з департаментів установи", - йдеться в повідомленні

Так, за 90 тис. гривень неправомірної вигоди він пообіцяв вчитель ліцею допомогти в його призначенні на посаду директора загальноосвітнього навчального закладу.

Правоохоронці вранці, 18 серпня, затримали зловмисника неподалік від місця його проживання.

Відзначено, що були вилучили кошти, які він отримав в якості хабара за вирішення питання.

В даний час на підставі постанов суду проводяться обшуки в службових приміщеннях департаменту, а також за місцем проживання правопорушника.

у Києві: на хабарі у 90 тисяч гривень затримали голову однієї з конкурсних комісій КМДА Гроші посадовець вимагав від вик...

Опубліковано Департамент захисту Національної економіки поліції України 18 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Луганській області правоохоронці затримали суддю на отриманні хабара у 5 тис. доларів.