ua en ru

Главред "Схем" Седлецька заявила, що Луценко відмовився спілкуватися у прямому ефірі

Главред "Схем" Седлецька заявила, що Луценко відмовився спілкуватися у прямому ефірі Фото: Наталія Седлецька (facebook com corruption schemes)

Седлецька зазначила, що Луценко хоче обговорювати питання надання доступу до її телефону "у своєму кабінеті за зачиненими дверима"

Генеральний прокурор України Юрій Луценко відмовився від прямого ефіру на "Радіо Свобода". Про це у Facebook повідомила главред "Схем" Наталія Седлецька.

Седлецька зазначила, що той факт, що Луценко хоче обговорювати питання надання доступу до її телефону "у своєму кабінеті за зачиненими дверима, а не в прямому ефірі, викликає занепокоєння та підозри".

"Юрій Луценко відмовився від прямого ефіру "Радіо Свобода" і не захотів публічно відповідати на питання стосовно доступу слідчих до мого телефону", - написала вона, зазначивши, що пропозиція прийти на ефір залишається відкритою.

Главред "Схем" Седлецька заявила, що Луценко відмовився спілкуватися у прямому ефірі

Нагадаємо, раніше Седлецька заявляла, що Луценко запросив главреда "Схем" Наталію Седлецьку на закриту зустріч, заплановану на сьогодні, 5 вересня 2018 року. Зустріч була призначена на 15:30. У свою чергу Седлецька запросила Луценка на цей самий час поспілкуватися з журналістами в прямому ефірі "Радіо Свобода".

Зазначимо, суд Києва надав ГПУ доступ до інформації з телефону Седлецької, у рамках справи про розголошення держтаємниці директором НАБУ Артемом Ситником. Як зазначалося, Седлецька проходить свідком у справі.