ua en ru

Главі Окружного адмінсуду Києва вручили підозру

Главі Окружного адмінсуду Києва вручили підозру Фото: Павло Вовк (oask.gov.ua)

Сьогодні у ГПУ відбувся допит Вовка

У Генеральній прокуратурі України 2 серпня було проведено допит голови Окружного адміністративного суду Києва Павла Вовка. Про це у коментарі РБК-Україна повідомив речник ГПУ Андрій Лисенко.

Він зазначив, що главі ОАСК вручили повідомлення про підозру.

"Голова Окружного адміністративного суду Києва прибув до ГПУ. Йому було вручено письмове повідомлення про підозру", - заявив Лисенко.

Як писало РБК-Україна раніше, Генеральна прокуратура України викликала для вручення підозри голову Окружного адміністративного суду міста Києва Павла Вовка.

Нагадаємо, 26 липня детективи Національного антикорупційного бюро України провели ряд обшуків в Окружному адміністративному суді Києва, в тому числі в кабінеті голови суду Вовка. У НАБУ відзначили, що обшуки проходили у справі можливого скоєння кримінальних правопорушень главою і окремими суддями ОАСК.

ГПУ зафіксувала втручання Окружного адміністративного суду Києва в роботу Державного бюро розслідувань та інших державних органів влади.

У Генпрокуратурі відзначали, що керівництво Окружного адмінсуду міста Києва могло чинити тиск на прийняття рішення Конституційним судом України (КСУ) щодо закону про незаконне збагачення.