ua en ru

Глава поліції Чехії заявив про порушення проти нього справи щодо витоку секретних даних

Глава поліції Чехії заявив про порушення проти нього справи щодо витоку секретних даних Фото: начальник поліції Чехії Ян Швейдар вручає нагороду ветерану (twitter.com/jan_svejdar)
Автор: РБК-Украина

Глава поліції Чехії Ян Швейдар заявив, що відносно нього порушено кримінальну справу через витік секретних даних. При цьому він зазначив, що коментував ситуацію з вибухами на складах в Врбетице виключно на закритих нарадах.

Про це Швейдар написав у своєму Twitter.

Він зазначив, що" все настільки серйозно " і йому складно оцінити подію через емоції. "Справ у тому, що я був на зустрічі, але не буду коментувати її зміст. Ми переходимо на рівень спецслужб, а також триваючих кримінальних справ", - додав Швейдар.

При цьому він підкреслив, що висловлювався про ситуацію з вибухами на складах у Врбетиці виключно на засіданнях, які відбувалися в закритому режимі.

"Проти мене порушено кримінальну справу у зв'язку з витоком відомостей секретного характеру. Я не хочу коментувати інформацію, яку я дізнався в цьому контексті, не кажучи вже про політичний контекст", - уточнив він.