ua en ru

Глава Мінінформації обіцяє за 2 тижні запустити українське телебачення в зоні АТО

Глава Міністерства інформаційної політики України Юрій Стець обіцяє протягом двох тижнів запустити українське телебачення на Донбасі, в тому числі на тимчасово захоплених терористами територіях.

Глава Міністерства інформаційної політики України Юрій Стець обіцяє протягом двох тижнів запустити українське телебачення на Донбасі, в тому числі на тимчасово захоплених терористами територіях. Про це він заявив в ефірі "Подробиць" на телеканалі "Інтер".

"Через конфлікт тут, на Донбасі, дуже сильною стала пропаганда кремлівських телеканалів та каналів так званих ДНР і ЛНР.
Вкрай важливо зараз зробити, щоб люди, які живуть на тимчасово окупованих територіях могли бачити та чути правду від українських медіа", - заявив Стець.

Він повідомив, що його відомство разом з СБУ та Міноборони протягом 2-3 днів спробує зробити карту покриття так званих ДНР і ЛНР і так же "білих плям".

"Ймовірно, що протягом тижня-двох ми покриємо в тому числі і території тимчасово захоплених терористами і військами недружньої для нас країни", - заявив Стець.

Нагадаємо, раніше сьогодні радник глави МВС України Антон Геращенко повідомив, що Міністерство інформаційної політики України планує запустити супутникове мовлення, що охоплює територію Криму і Російської Федерації.