ua en ru

Мінінформації України запустить супутникове мовлення на Крим і РФ, - Геращенко

Мінінформації України запустить супутникове мовлення на Крим і РФ, - Геращенко
Міністерство інформаційної політики України планує запустити супутникове мовлення, що охоплює територію Криму і Російської Федерації.

Міністерство інформаційної політики України планує запустити супутникове мовлення, що охоплює територію Криму і Російської Федерації. Про це повідомив радник глави МВС України Антон Геращенко у своєму Facebook.

"Далі Мининформ буде працювати над створенням технічної можливості для супутникового мовлення на Крим, Російську Федерацію і весь світ, доносячи правду про події в Україні, показуючи якісний телевізійний продукт, розроблений кращими незалежними журналістами за державним замовленням, виключно для пропаганди і контрпропаганди " української правди", українського погляду на події в Україні та за кордоном", - пише Геращенко.

"Попереду питання координації та організації пропаганди і контрпропаганди у російському сегменті мережі Інтернет та багато іншого", - додав він.

За його словами, перед цим влади займуться відновленням мовлення українських каналів в зоні АТО.

"За планом Юрія Стеця (міністра інформаційної політики України, - ред.) на всіх діючих телевишках вздовж умовної межі між Добром і Злом будуть встановлені потужні теле - і радіоантени, що віщають в бік великих населених пунктів Донбасу", - написала Геращенко.

Нагадаємо, за словами глави Мінінформації Юрія Стеця, відомство не буде впливати на свободу слова в Україні.