ua en ru

GKFX : Tactica Adversa як метод управління майбутнім

Життя людей вседневно вдосконалюється: що було сьогодні ново, то на ранок старе, що було краще, завтра меркне перед ще більш прекрасним, - писав Чингіз Айтматов. Так і на фінансових ринках: з появою новацій, які раніше здавалися непорушними технології стають надбанням історії. І тільки ті компанії, хто може і бажає стояти на чолі прогресу, домагаються успіху.

Однією з небагатьох сучасних брокерських компаній, хто постійно пропонує інноваційні, часом революційні технології, є GKFX - великий міжнародний брокер, чий бренд представлений в багатьох країнах, в тому числі, Росії. Нещодавно компанія презентувала чергову новинку - аналітичні огляди по безпрецедентного для фінансових ринків методом Tactica Adversa.

У чому полягає суть даного методу? Які його переваги для трейдерів, як даним методом можуть скористатися клієнти брокера, - на ці та інші питання в інтерв'ю "Біржовому Лідеру" відповіли представники GKFX.

Тактика революційного трейдингу

Зміни ставлення до речей, які тебе турбують, і ти будеш від них в безпеці, - говорив Марк Аврелій. Що турбує сучасних трейдерів найбільше? Нестійкість, нестабільність, сильна волатильність ринку, неможливість передбачити в силу тих чи інших причин тренд по вибраних інструментів... Багато довіряють електронним радників, однак, - розповідає в інтерв'ю "Біржовому Лідеру" генеральний директор компанії GKFX Дмитро Раннєв, ще більше бояться їх, адже немає гарантії, що в торговому роботі "не живе" помилка програміста.... Лише мала дещиця з мільйонної армії трейдерів дійсно здатна змінити своє ставлення до "неспокійним речей", і діяти трезвомысляще, холоднокровно, раціонально. А що ж робити іншим?

Наша компанія, - інформує фахівець, - пропонує абсолютно новий підхід до роботи на фінансових ринках, завдяки якому будь-який трейдер може залишити в минулому страхи і сумніви з приводу вищеописаних причин. На основі власної унікальної розробки GKFX ECN системи (детально про дану технологію "Біржовий Лідер" повідомляв у матеріалі "GKFX ECN - прорив на фінансових ринках") ми надаємо доступ до аналітичним оглядам з унікального методу Tactica Adversa, розробленим у групі "..." ("Многоточки ") під керівництвом Яна Руткевича. Завдяки цьому всесвітньо відомому способу аналізу і прогнозування трендів фінансових ринків, клієнти отримують можливість неймовірно точного передбачення поведінки цін, що, як ви розумієте, дає трейдеру колосальну перевагу при здійсненні угод.

Tactica Adversa - ключ до успіху для кожного трейдера

Тактика Адверза (Tactica Adversa, ТА) - це метод аналізу, який дозволяє з фантастичною точністю прогнозувати поведінку цін на біржах, фінансові показники великих компаній, економічні індикатори та інші тренди, де є достатній для аналізу об'єм інформації. За словами розробників даної системи, повідомляє Дмитро Раннєв, ТА, в основу якої покладено ряд відкриттів, що дозволяє здійснювати стабільні прогнози, ймовірність виправданості яких становить понад 70%, а в деяких випадках досягає 95%. Отже, трейдер, що працює з ТА, має унікальну можливість отримання високоточних прогнозів, відповідно, побудувати надійну і прибуткову торгову стратегію.

Вперше Тактика Адверза з'явилася в 2002 році завдяки проробленій величезній роботі колективом професіоналів. У цьому ж році з метою ознайомлення фінансового співтовариства з відкриттям, зокрема, безпрецедентними за всю історію високоточними елементами аналізу, частина методів була опублікована в анонімному форматі. З'ясувалося, - розповідає генеральний директор GKFX, - що ТА насправді володіє такими можливостями у сфері аналітики та прогнозів, що залишає далеко позаду будь-які з існуючих методів і програм аналізу. Мається на увазі, що методи ТА здатні прогнозувати руху цін з точністю до пункту.

Чому ж автори настільки сенсаційною, на грані фантастики технології опублікували інформацію про своє відкриття анонімно? Адже, по суті, це було прямою дорогою до світової популярності кожної з них. Вся справа в тому, пояснює Дмитро Раннєв, що розробники Тактики Адверза спочатку прагнули захистити тих, хто знайомиться з можливостями нового аналітичного методу, від різного роду спекуляцій з приводу особистостей, які брали участь у публікаціях. Тим самим вони припинили поширення чуток і домислів (як це майже завжди буває при здійсненні приголомшливих, геніальних відкриттів), допомагаючи бажаючим сконцентруватися безпосередньо на самому методі. Таким чином і виникла назва гурту "..." (Многоточки), що стало незабаром брендом нарівні з Тактикою Адверза.

Надалі розробники вдосконалювали технологію, внісши доповнення до правил побудови і розширивши набір базових інтерпретацій. Два роки тому ТА вийшла на новий етап, в рамках проекту Skilful була реалізована програма з відкритим вихідним кодом, яка в автоматичному режимі будує моделі Тактики Адверза. На наведених нижче схемах можна побачити, які побудови виконуються в програмі і які прогнози здійснюються з допомогою ТА.