ua en ru

ДФС проводить обшуки в Криворізькій міськраді

ДФС проводить обшуки в Криворізькій міськраді Фото: ДФС проводить обшуки в Криворізькій міськраді (facebook.com/SFSofUkraine)
Автор: РБК-Украина

Співробітники Державної фіскальної служби (ДФС) за процесуального керівництва Офісу генерального прокурора викрили протизаконну схему із тендерними закупівлями в Криворізькій міській раді.

Зазначається, що протягом 2018-2021 років через систему тендерних закупівель структурними підрозділами та комунальними підприємствами Криворізької міської ради укладено договори з окремими товариствами, щодо закупівлі товарів (робіт, послуг) на загальну суму понад 1 млрд 700 млн грн.

Документально постачання товарів, виконання робіт та надання послуг відображено з використанням реквізитів підприємств, що мають ознаки фіктивності.

Протягом тривалого періоду, реквізити, документи та печатки зазначених підприємств з ознаками фіктивності використовувались службовими особами за сприянням посадових осіб структурних підрозділів виконкому Криворізької міської ради з метою ухилення від сплати податків та розкрадання бюджетних коштів.

Наразі тривають обшуку з метою виявлення та вилучення документів щодо оформлення вказаних закупівель, чорнових записів, щодо діяльності зазначеної схеми ухилення від сплати податків та розкрадання бюджетних коштів.

ДФС проводить обшуки в Криворізькій міській раді. Співробітники ГСУ ФР ДФС України, за процесуального керівництва Офісу...

Posted by Державна фіскальна служба України on Monday, May 24, 2021