ua en ru

ДФС розпочала розслідування корупційних дій в аеропорту Жуляни

ДФС розпочала розслідування корупційних дій в аеропорту Жуляни Фото: ДФС

Працівника митного поста аеропорта затримано на хабарі

Державна фіскальна служба (ДФС) України розпочала розслідування корупційних дій на митному пості "Аеропорту "Київ" (Жуляни). Про це йдеться у повідомленні прес-служби ДФС.

"За фактом одержання неправомірної вигоди (хабара) працівниками митного поста "Аеропорт "Київ" (Жуляни) головним управлінням внутрішньої безпеки ДФС розпочато службове розслідування", - йдеться у повідомленні.


Як повідомив перший заступник начальника головного управління внутрішньої безпеки Андрій Пащук, основне завдання розслідування - з’ясувати причини та умови скоєння цього злочину.

"Основне завдання службового розслідування - з’ясувати причини та умови скоєння цього злочину, виявити всіх осіб, які причетні до нього, а, можливо, й до інших корупційних дій, покарати винних, у т.ч. на рівні керівництва за допущення таких ганебних фактів", - зазначив він.

Він також повідомив, що працівника митного поста, якого було затримано під час отримання хабара, буде відсторонено від роботи. Крім того, ймовірно, на час проведення службового розслідування від роботи також буде відсторонено й керівника затриманого за злочин працівника.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що детективи НАБ затримали чиновника "Укрзалізниці" за підозрою в корупції.