ua en ru

Німеччина виділить ще 2,5 млн євро для гуманітарних проектів на Донбасі

Німеччина виділить ще 2,5 млн євро для гуманітарних проектів на Донбасі Фото: прапори України і Німеччини (minagro.gov.ua)

Німеччина в 2018-2019 роках виділить 2,5 млн євро на реалізацію гуманітарних проектів Caritas

Федеративна Республіка Німеччина в 2018-2019 роках виділить 2,5 млн євро на реалізацію гуманітарних проектів Caritas в Східній Україні. Про це повідомляє прес-служба посольства Німеччини в Україні.

"Німеччина продовжує надавати гуманітарну допомогу додаткових 2,5 млн євро на реалізацію гуманітарних проектів Caritas у Східній Україні", - йдеться в повідомленні.

Так, Федеральний уряд прийняв на 2018 і 2019 роки рішення про виділення ще 2,5 млн євро. Крім того, союз німецьких об'єднань Caritas додатково виділить 150 тис. євро.

Повідомляється, що проектна діяльність зосереджена на Луганській і Донецькій областях, але нею також зможуть скористатися в Харківській, Дніпропетровській і Запорізькій областях.

"Завдяки реалізації різних гуманітарних заходів Caritas забезпечить, щоб близько 18 тис. людей, які особливо страждають від конфлікту на сході України, отримали матеріали для опалення, паливо і основні продукти харчування", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Німеччина виділить 2 млн євро для гуманітарних проектів на Донбасі.

"Союз робочих самаритян (СРС) і в наступні роки буде здійснювати надання термінової підтримки постраждалим від конфлікту на сході України: в 2018 і 2019 Федеральний уряд виділив зараз ще 2 млн євро; крім того, СРС використовує 200 тис. євро власних коштів", - йдеться в повідомленні.