ua en ru

Німеччина - Франція: У фінал Євро виходять французи

Німеччина - Франція: У фінал Євро виходять французи Фото: Німеччина - Франція звіт

Став відомий другий фіналіст Євро

У Марселі був зіграний другий півфінальний матч Євро-2016 між збірними Німеччини та Франції.

Німеччина - Франція 0-2
Гол:
Грізманн, 45+1, 72
Німеччина: Нойер — Киммих, Боатенг (Мустафі, 61), Хеведес, Хектор — Кроос, Швайнштайгер (Сані, 79) — Дракслер, Озіл, Емре Джан (Гетце, 67) -Мюллер
Франція: Льоріс — Евра, Юмтити, Кошельни, Санья — Матюйді, Погба — Пайє (Канті, 71), Грізманн (Кабай, 90+1), Сіссоко — Жиру (Жиньяк, 78)

Матч розпочався з недовгою активності французів, яка завершилася небезпечним моментом Гризманна, але з ударом Антуана впорався Нойєр. Після цього німці забрали м'яч собі і почали тиснути на оборону суперника.

Міг забивати Джан, але після його удару з лінії штрафного відмінно зіграв Льоріс. Голкіпер Франції знову яскраво вступив у гру після дальнього удару Швайнштайгера. Перед самою перервою Швайнштайгер зіграв рукою в своїй штрафній і Грізманн точно реалізував удар з 11 метрів.

У другому таймі глядачі побачили ту саму картину - німці тиснуть, французи намагаються тікати в контратаку. І захист "ле бле" цілком справлялася з тиском суперника. А незабаром і змогла забити другий гол. Погба відібрав м'яч у Киммиха, Нойєр з навісом Поля впорався, але з добиванням Гризманна - ні.

Нагадаємо, у фіналі Євро-2016 французи зіграють зі збірною Португалії, яка обіграла Уельс.