ua en ru

Гент - Шахтар: Нестачі в мотивації у нас немає, - Фонсека

Гент - Шахтар: Нестачі в мотивації у нас немає, - Фонсека Фото: Пауло Фонсека

Португалець вірить в перемогу своєї команди

Головний тренер "Шахтаря" Пауло Фонсека перед грою з "Гентом" розповів про стан команди. Про це повідомляє сайт "гірників".

"Мотивація присутня в кожному матчі. Ми виходимо на кожен поєдинок, щоб перемогти. Ми не можемо думати ні про що іншому. Переконаний, що єдина річ, якої не буде не вистачати нашій команді завтра, - це мотивація. Не важливо, граємо ми вдома або в гостях. Всі ми чудово знаємо, з ким ми зіграємо завтра. Я продовжую говорити, що «Гент» - це серйозна команда. Результат першого матчу 5:0 я не беру до уваги. Так що, ще раз скажу, відсутність мотивації у нас немає", - сказав Фонсека.

"Ця команда дійсно сильна. Я завжди дуже щирий у своїх аналізах. Не хочу щось прибріхувати про першому матчі. Незалежно від того, що ми перемогли 5:0, у нас були труднощі. І зрозуміло, що до нашого першого гола «Гент» був дуже небезпечний, створюючи моменти. А після першого гола у нас з'явилося більше простору. Завтра буде ще складніше. По-перше, вони грають удома. По-друге, амбіції є в обох команд. Не сумніваюся, що нас чекає складний матч. Якщо чесно, то я завжди думаю лише про перемогу. Одне я можу вам сказати, іноді буває, що навіть якщо ми виграємо, я не завжди задоволений. Це можуть підтвердити ті, хто зі мною працює. Тому, незважаючи на мою величезну повагу до суперника, тільки перемога дозволить мені бути задоволеним", - додав тренер.

Нагадаємо, онлайн-трансляція матчу "Гент" - "Шахтар" почнеться на РБК-Україна в 21:30.