ua en ru

Г.Кернес не вважає об'єктивними екзит-поли опозиції

Кандидат у мери Харкова Геннадій Кернес не вважає об'єктивними екзит-поли опозиції. Про це він заявив сьогодні, звертаючись до всіх учасників виборів до місцевих рад, передає прес-служба Харківської міськради.
На його думку, опозиція визнає дані екзит-полу, проведеного на замовлення партії "Єдиний центр", тому що вони їй вигідні. "При цьому не беруться до уваги ні інші опитування громадської думки, ні підсумки паралельного підрахунку Партії регіонів, ні вже наявні протоколи з мокрими печатками і підписами понад десяти тисяч членів виборчих комісій від всіх політичних сил", - зауважив Г.Кернес.
Він закликав опонентів припинити інформаційну війну, "бути об'єктивними і приєднатися до вирішення серйозних завдань з відродження славного Харкова".
Нагадаємо, за результатами екзит-полу, проведеного компанією GfK Ukraine на замовлення "Єдиного центру", Арсен Аваков набрав 34.73%, а Г.Кернес - 30.89%. При цьому, згідно з паралельним підрахунком голосів ПР, різниця між двома кандидатами склала 2726 голосів (2,09%) на користь Г.Кернеса.