ua en ru

У ФСБ заявили про затримання в окупованому Криму "українських диверсантів"

У ФСБ заявили про затримання в окупованому Криму "українських диверсантів" Фото: у ФСБ заявили про затримання в окупованому Криму "українських диверсантів"

У ФСБ повідомляють, що затримані нібито планували диверсії в окупованому Криму

Федеральна служба безпеки РФ заявила про затримання 9 листопада в окупованому Севастополі чергових "українських диверсантів". Про це повідомляє прес-служба ФСБ.

У ФСБ зазначили, що затримані нібито є членами "диверсійно-терористичної групи Головного управління розвідки Міністерства оборони України", які планували диверсії на об'єктах військової інфраструктури і життєзабезпечення окупованого півострова.

"У затриманих вилучено вибухові пристрої великої потужності, зброю і боєприпаси, засоби спеціального зв'язку та інші речові докази їх злочинної діяльності, у тому числі карти-схеми об'єктів диверсій. В даний час вирішується питання про обрання затриманим міри запобіжного заходу", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, українці Панов Євген та Андрій Захтей, підозрювані в підготовці диверсій в Криму, знаходяться в московському СІЗО "Лефортово".